Ε.Ε.Μ.Α.Α

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Η ολοένα και διογκούμενη αύξηση του αριθμού των αυτοκινήτων δημιουργεί συνεχώς νέες απαιτήσεις στην συντήρηση του αυτοκινήτου. Εκατοντάδες καταστήματα με μεταχειρισμένα ανταλλακτικά αυτοκινήτων ιδρύθηκαν εισάγοντας ανταλλακτικά από την Ευρώπη και την Ιαπωνία αλλά και αξιοποιώντας ανταλλακτικά από την εγχώρια αγορά καλύπτοντας σημαντικό κομμάτι αυτών των απαιτήσεων. Χιλιάδες νέες θέσεις εργασίας δημιουργήθηκαν στηρίζοντας τις τοπικές οικονομίες με την απασχόληση αλλά και με την προσφορά φθηνών και ποιοτικών ανταλλακτικών.
Αξίζει να σημειωθεί ότι από το 1979 είμαστε ο μόνος κλάδος στον χώρο του αυτοκινήτου που πραγματοποιούμε πραγματική ανακύκλωση συμβάλλοντας στην προστασία του περιβάλλοντος και καλλιεργώντας οικολογική συνείδηση στο ευρύ καταναλωτικό κοινό και πολύ νωρίτερα προτού γίνει μόδα και μέσο διαφήμισης (παραπλανητικής πολλές φορές)από τις εταιρείες αντιπροσώπευσης των αυτοκινητοβιομηχανιών.
H καταναλωτική ανάγκη για φθηνά ανταλλακτικά είναι διαρκής και ουσιώδης για το κοινό που για τόσα χρόνια στηρίζει τις επιχειρήσεις μας.

ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΜΕΛΑΝΙΔΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΛΙΑΤΣΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ
ΑΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: ΖΩΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
ΤΑΜΙΑΣ: ΜΠΑΣΤΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ
ΑΝ. ΤΑΜΙΑΣ: ΖΟΒΟΛΙΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ
ΕΦΟΡΟΣ ΔΗΜ.ΣΧΕΣΕΩΝ: ΛΥΜΠΕΡΟΠΟΥΛΟΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ
ΑΝ.ΕΦΟΡΟΣ ΔΗΜ.ΣΧΕΣΕΩΝ: ΚΙΟΥΡΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
ΜΕΛΟΣ : ΚΑΔΙΑΝΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

Γραμματειακή υποστήριξη: Γιώτα Αγριόγιαννη